Funktioner

Användarrättigheter och behörighetsnivåer

SkapaFlex Connective är en modern plattform för e-postkommunikation. I en större organisation kan  processen kring skapandet av nyhetsbrev, interna informationsbrev och inbjudningar vara komplext. Därför tillåter SkapaFlex olika behörighetsnivåer med olika åtkomst till information och rättigheter att administrera, godkänna och skicka  nyhetsbrev. Detta är en unik funktion för vårt system som garanterat underlättar arbetet för stora eller spridda organisationer.

Tillåter gemensam kommunikation inom spridda organisationer

Varje färdig och godkänd artikel kan skapa värde på olika marknader och samtidigt minska arbetsbördan för personalen på de marknaderna. Genom den avancerade artikeldatabasen kan artiklar delas och spridas mellan olika språk, konton och rättighetsnivåer. På så vis är det enklare att komma igång med att skicka nyhetsbrev och fördela ut arbete inom organisationen. Även översättningar till olika språk underlättas genom SkapaFlex Connective. Låt exempelvis informationsavdelningen i USA och Finland skicka nyhetsbrev med information som skapats i Polen.

Använd en eller flera mallar

Varje konto har utrymme för en eller flera mallar som vår formgivare skapar efter era krav och grafiska riktlinjer. Använd olika mallar för inbjdningar, nyhetsbrev och personalinformation. Enkelt, tydligt och flexibelt.

Fullt sökbar mediadatabas

Lagra och sprid bilder och filer i mediadatabasen mellan ditt företags olika konton och behörighetsnivåer. Gruppera olika bilder som skall användas i en artikel.

Detaljerad statistik och information om varje utskick

Obegränsat antal adresser i kontot

Obegränsat antal utskick per år