PowerPoint på SlideShare om e-postmarknadsföring.

Hungern efter bra tips och kunskap om hur man arbetar med sociala media, sin webbplats och e-post i kombination är stor just nu. Många företag står inför betydande satsningar och då är det bra att läsa på för att få en överblick. Så varsågod; här är en färsk presentation på SlideShare.net om e-postmarknadsföring, målgrupper och innehåll. 

När överblicken är skapad är det dags för att ta det strategiska greppet kring e-postkomunikationen. Vi på Skapa slå ett slag för att arbeta igenom e-postsatsningen och göra den till en del av övriga satsningar i marknadsföringen. Tänk på att e-postmarknadsföringen skall uppnå era övergripande mål, stärka varumärket och göra prospects till kunder.

Sedan kommer valet av systemet. Välj noga! Systemet skall stödja ert arbetssätt, era mål och vara effektivt långsiktigt. Prismodeller, teknisk flexibilitet och gränssnitt varierar kraftigt mellan olika leverantörer. Dessutom varierar det stöd som ni får från leverantörer i form av konsultation, planering och implementation.

Det är helt klart fördelaktigt och effektivt om systemet hjälper er att sammanföra organisationens olika delar och hjälper er att få ut bra nyhetsbrev till alla målgrupper långsiktigt. Välj alltså både verktyg och partner som som kan arbeta långsiktigt för att uppnå era övergripande kommunikationsmål!

Länk: http://www.slideshare.net/camillacarlgren/utbnyhetsbrevccbppt

Mer information om Skapa: www.skapa.se

Posted in E-postskolan and tagged , , , , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *